Menü

 

Autódekoráció
Autómentés/szállítás
Szélvédő csere/értékesítés
Referenciáink

 


 

Biztosítási kárügyintézés  

2004-től biztosítási kárügyintézést is vállalunk a sérült gépkocsi szállításától a kárfelvételen át az autó javításáig. Minden terhet átvállalunk az ügyféltől.

A kárt szenvedett gépkocsit szükség esetén a helyszínről telephelyünkre szállítjuk. Irodánkban az ügyfelünk részletes tájékoztatást kap a kárrendezés folyamatáról, majd meghatalmazást ad részünkre a kárfelvételre, kárügyintézésre és a javításra. Biztosítjuk számára a megfelelő nyomtatványokat, segítünk azok kitöltésében. Hiteles gépjárművek esetében eljárunk a hitelező banknál is. Csak egyetlen feltételt szabunk: a törlesztőrészletben ne legyen elmaradást (ezt minden esetben kérjük igazolni). Ugyanez vonatkozik a cascós károkra is.

A kárfelvételre a kárbejelentést követően 2-3 napon belül kerül sor telephelyünkön. Igyekszünk a biztosítókkal és a hitelintézetekkel napi kapcsolatban lenni, s jó viszonyt ápolni velük. Tisztázott jogalap esetén az ügyfél tájékoztatása után megkezdjük a javítást. Amennyiben rendőrségi eljárás van folyamatban, a jogerős határozat megszületéséig egyéni elbírálás alapján javítjuk a gépkocsit (az ügyfél nyilatkozik arról, hogy amennyiben a biztosító kárigényét elutasítja, a javítás költségét részünkre rendezi). Előleget nem kérünk, részünkre az ügyfél legfeljebb a káreseményen felüli javításokat rendezi.

Cascós károk esetén az önrész mértékét – ugyancsak egyedi elbírálás alapján – az esetek nagy részében teljesen vagy részben átvállaljuk.

A kárrendezéshez szükséges dokumentumok:

-    Baleseti bejelentő (kék-sárga) vagy rendőrségi igazolás
-    Jogosítvány fénymásolat
-    Érvényes forgalmi engedély
-    Törzskönyv vagy a hitelező bank neve, a hitelszerződés száma és az utolsó befizetést igazoló csekk
-    Aláírási címpéldány (cégek esetén)
-    Cégbélyegző (cégek esetén)
-    Meghatalmazás cégünk részére az eljárás lefolytatásához
-    Gépjármű kárbejelentő


Fotóalbum

 Fényezés

Airbrush

Dekoráció

 Műhelyünkről

 


Képek